Voor een frisse geur in huis

Onze geurlampen van Asleigh & Burwood zijn niet alleen een juweel voor het oog maar geuren heerlijk en zuiveren de lucht. Ieder seizoen komen er weer nieuwe geuren in ons assortiment.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

Een Fragrance Lamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren (ervaring met oliebollen bakken in de keuken met een Aroma Diffuser aan, door Opa Joop). Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

 

Hoe gebruikt u de Fragance Lamp?

 

  • Stap 1 Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld (In de kadodoos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands).
  • Stap 2 Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!).
  • Stap 3 Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.
  • Stap 4 Om de diffuser helemaal te doven haalt u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst u het solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken

Is de geur iets te sterk?

Meng wat purifier of neutral door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier of neutral u toevoegt hoe zachter de geur wordt. In onderstaande video wordt een en ander uitgelegd over de verschillende producten en de werking van de aroma lampen.