Pasfoto's... klaar terwijl u wacht!

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort (voor vele landen), rijbewijs of visum? Onze winkel is voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tegen een kleine vergoeding kunnen de pasfoto's ook per E-mail verzonden worden. Handig voor personeelspassen maar ook voor een mooie profielfoto voor FB of LinkedIn.

Hoe werkt het?

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen in onze winkel. Jouw pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief.

Je pasfoto in een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs moet voldoen aan een aantal eisen. Er gelden eisen voor: maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering.
Klik hier voor de wettelijk gestelde richtlijnen!

Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto’s Primera punten.