Uw textiel in goede handen.

Wij hebben een stomerij depot van Textielverwenners. Dit is een kwalitatief goede stomerij voor al uw textiel. Onze stomerij haalt en brengt twee keer per week alle spullen. Dit houd in dat u nooit lang hoeft te wachten tot het terug is.

Vaak denkt u bij de Stomerij aan kleding, maar u kunt bij ons ook terecht voor het reinigen van matras-hoezen, dekbedden, paardendekens, leer, suède en nog veel meer.

Iedere maand hebben wij een speciale aanbieding!

Gordijnenservice

Een verkeerde behandeling van uw gordijnen kan funest zijn. Garens kunnen krimpen, kleuren kunnen verbleken of naden kunnen onherstelbaar vervormen. Het is daarom zaak dat u de reiniging van uw gordijnen uitbesteedt aan professionals, dan heeft u er veel langer plezier van. Wilt u uw gordijnen professioneel laten reinigen? U kunt ze bij Primera ’t Plateau inleveren.

 

Brengen en halen

Als u de gordijnen naar ons servicepunt brengt, houdt u dan rekening met het volgende: 

  • Lever de gordijnen bij voorkeur zonder haakjes in. Haakjes kunnen in de trommel beschadigingen aan de stof veroorzaken of verloren raken. 
  • Laat al uw gordijnen samen reinigen. Door de reiniging zou enige verkleuring kunnen ontstaan en door alle gordijnen dezelfde behandeling te laten ondergaan zal het kleurverschil minimaal zijn. 
  • De kosten voor het reinigen van uw gordijnen worden gebaseerd op de totale oppervlakte van de gordijnen.

Bekijk hier de status van uw opdracht.

Vooruitstrevend Milieubeleid

Stomerij.nl is de eerste grote stomerij in Nederland die is overgestapt op milieuvriendelijke reiniging. Wij beschikken over alle vereiste vergunningen en zien het als onze maatschappelijke taak om het milieu zoveel mogelijk te ontzien.