Elektronische sigaretten

Een elektronische sigaret is een alternatief voor traditioneel roken. Er zijn E-sigaretten* met en zonder nicotine. De E-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming. De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement met behulp van een batterij.

E-sigaretten: hoe werken ze en welke past het best bij jou?

 

Bij Primera’t Plateau hebben we een ruim assortiment van wegwerp- en herlaadbare E-sigaretten. E-sigaretten (‘elektronische sigaretten’) zijn een handig alternatief voor traditioneel roken. De E-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming. De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement welke is aangedreven door de batterij. E-sigaretten zijn verkrijgbaar met- en zonder nicotine.

Wij zijn speciaal opgeleid om u te helpen bij een goede keuze E-sigaret!

 

Primera ’t Plateau is een exclusieve Jiksu shop in shop dealer. Dit betekend dat wij alles van het merk Jiksu en Joytech verkopen, maar ook hebben wij een zeer breed assortiment vloeistof* van een goede kwaliteit. Merken vloeistof* die wij o.a. verkopen zijn Easy premium, KOKO, Joytech, E-Smoking, Super Smoker.

Wij worden regelmatig bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen en kunnen u zeer professioneel adviseren. Samen kiezen wij dan een voor u geschikte E-sigaret en bijpassende vloeistof*.
Ook heeft u bij ons goede garantiebepalingen op producten en hebben wij een eigen serviceafdeling.

 

*Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

 

Welk type e-sigaret past het best bij jou? Lees hieronder meer over de eigenschappen van ieder type sigaret en ontdek hier welke
E-sigaret bij jou past.